HVB Storviksgården - Kvinnor +18

Alternatus förvärvar Storviksgården

Alternatus har idag förvärvat Storviksgården, vi ser fram emot att tillföra verksamheten ännu mer kompetens och metod i samarbete med befintlig personalgrupp. Alternatus kan redan nu erbjuda utsluss/träningslägenheter på HVB Storviksgården.
2016-01-24

Storviksgårdens Kvinnobehandling .
Lokalerna är väl anpassade för vår verksamhet och håller hög standard. Alla patienter har tillgång till eget rum varav sju rum har dusch och toalett. Övriga rum har dusch och toalett i korridor. Våra gemensamhetsutrymmen och kurslokaler är stora och luftiga och har god handikappanpassning.

Totalt så finns det 17 platser hos oss på Storviksgården
 
Storviksgårdens Kvinnobehandling ligger naturskönt vid Näsbysjön och har parkliknade tomt som sträcker sig ner mot sjön. Näs ligger i ett jordbrukslandskap ca två kilometer från centrala Storvik. Vid Näsbysjöns strand ligger en småbåtshamn med bryggor och grillplats och det finns möjlighet till fiske och bad. Vi har inget eget gym, men har tillgång till ett i centrala Storvik. Vi har även tillgång till hall för badminton och innebandy en gång per vecka.
 
Storviksgårdens Kvinnobehandling har vid behov tillgång till konsultläkare och vi använder även Storviks Hälsocentral för enklare vård. 
 
Storvik ligger vid E16 mitt emellan Falun och Gävle och tillhör Sandvikens kommun. Storvik har goda förbindelser med både tåg och buss mot både Gävle och Falun. Tåg går varje timme och buss varje halvtimme. 
MapQuest användarvillkor Kartor/vägbeskrivningar finns endast till för informationsbehov. Konsumenten tar fullt ansvar för all användning. MapQuest, Vistaprint eller deras leverantörer tar inget ansvar för innehåll, vägskick eller tidsanpassningar.